Streljački klub Tešanj uspješan na 15. međunarodnom turniru Visoko 2024

/

Pročitaj mi ovu vijest.

0:00 0:00
100

Download Audio

Ljetna pauza za članove Streljačkog kluba Tešanj završena je u nedjelju, 25.08.2024. godine, nastupom na prestižnom 15. međunarodnom turniru Visoko 2024.

Ovaj turnir okupio je 11 klubova iz Slovenije, Srbije, Crne Gore i Bosne i Hercegovine, a tešanjski klub se predstavio sa ekipama u tri discipline.

U kategoriji vazdušna puška – žene: Ekipa u sastavu Asima Halilović, Adelajida Beganović i Emina Ahmetagić, koja je imala svoj prvi zvanični nastup u međunarodnom programu, osvojila je odlično 4. mjesto.

Vazdušna puška – muškarci: Ekipa u sastavu Mandžukić Harun, Abusamed Hadžan i Fadil Hodžić postigla je izvanredno 3. mjesto.

Vazdušni pištolj – žene: Ekipa u sastavu Ernada Dugalić, Naida Sinanović i Dženisa Kerlić također je osvojila odlično 3. mjesto.

Do kraja godine takmičare ovog kluba očekuje još mnogo nastupa i obaveza, te se nadaju da će ostvariti još bolje rezultate.

Ukoliko imate vijest a želite to podijeliti s nama pošaljite nam sadržaj putem kontakt forme. Ako imate najavu događaja ili poznajete neku osobu o kojoj biste voljeli da čitate budite slobodni da nas kontaktirate. Osim kontakt forme Vaše materijale možete slati i putem vibera na broj 061/388-818 NAPOMENA: PUTEM OVE FORME SE NE MOŽETE PRIJAVLJIVATI NA OGLASE ZA POSAO. MOLIMO VAS DA KORISTITE MAIL ADRESE NAVEDENE U OGLASIMA.


Povezani postovi

Čelnici KS BiH se zahvalili premijeru te predsjedavajućem i dopredsjedavajućem Skupštine ZDK za pokroviteljstvo priprema mladih košarkaša u Zenici

Generalni sekretar Košarkaškog saveza BiH Dževad Alihodžić, direktorica ženskih...

“Zmajevi” večeras protiv moćne Nizozemske

Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine večeras gostuje Nizozemskoj na...

Premijer Pivić i ministar Mušija ugostili mastera Edina Kajevića nakon prijema u Kuću slavnih takekwondoa

Premijer Zeničko-dobojskog kantona Nezir Pivić i ministar za obrazovanje,...

Prva liga FBiH: Na četiri duela postignuto 17 golova, gosti imali više razloga za slavlje

Odigrana su preostala četiri susreta prvog kola Prve lige...