11. SAJAM PRIVREDE “BIZNIS 2015” TEŠANJ

/

lzuzetna nam je čast obavijestiti vas da će Udruženje/Udruga privrednika ,,Biznis centar” Jelah-Tešanj od 21.05. do 23. 05. 2015. godine organizovati 11. Sajam privrede ,,BIZNIS 2015” Tešanj, koji će se održati na lokalitetu lndustrijske zone Bukva bb.

Primarni cilj Sajma je razvijanje poslovnih aktivnosti i porast privrednih investicija u Bosni i Hercegovini, sa ciljem da preraste u jedan od najznačajnijih domaćih sajmova. Naravno, uspješna formula koja je utvrđivana tokom deset prethodnih Sajmova neće se promijeniti ni ove godine te će se i ovaj put okupiti veliki broj domaćih poslovnih subjekata, ali istovremeno i znčajan broj domaćih i stranih investitora te privrednika. Također, očekujemo značajnu posjetu ali i podršku inostranih diplomatskih predstavnistava, inostranih poslovnih udruženja te neizostavno predstavnika svih nivoa domće vlasti.

Vidljivost Sajma u očima učesnika, posjetilaca i medija rasla je iz godine u godinu ,te privlači puno vise interesa javnosti, što je prednost ne samo za imidž Sajma, već i za sve sponzore koji se odluče da nas podrže.

Stoga vas ovim putem pozivamo da nam se pridružite u svojstvu partnera, odnosno da date vašu sponzorsku podršku 11. Sajmu privrede “BIZNIS 2015” Tešanj i na taj način budete u centru pažnje, okruženi donosiocima poslovnih i investicionih odluka, liderima iz privrednog života i medijima, tj. pozivamo vas da iskoristite ovu odličnu priliku kako bi ciljanoj publici demonstrirali svoja rješenja i ekspertizu.

PRIJAVA SPOZNORI SAJMA

PRIJAVA ZA UČEŠĆU NA SAJMU

Izvor

Ukoliko imate vijest a želite to podijeliti s nama pošaljite nam sadržaj putem kontakt forme. Ako imate najavu događaja ili poznajete neku osobu o kojoj biste voljeli da čitate budite slobodni da nas kontaktirate. Osim kontakt forme Vaše materijale možete slati i putem vibera na broj 061/388-818 NAPOMENA: PUTEM OVE FORME SE NE MOŽETE PRIJAVLJIVATI NA OGLASE ZA POSAO. MOLIMO VAS DA KORISTITE MAIL ADRESE NAVEDENE U OGLASIMA.


Povezani postovi

Saobraćaj potpuno obustavljen: Sudarili se kamion i putničko vozilo

Prema informacijama koje smo dobili od čitatelja, na putu...

Inspekcija privremeno zatvorila još jedan bazen

Gradski bazen Dobrinja je privremeno zatvoren i neće raditi...

Danas žrijebanje političkih subjekata za utvrđivanje redoslijeda na glasačkom listiću

U skladu sa Izbornim zakonom Bosne i Hercegovine i...

Direktan sudar kombija i auta: Četiri osobe povrijeđene

U Kaknju se u ranim jutarnjim satima dogodila teška...