VIDEO: PRIVOĐENJE M.S. IZ MAGLAJA KOJI JE POKUŠAO PROKRIJUMČARITI ORUŽJE U ZEMLJE EU

/

Lice inicijala M.S. (1988.) iz Maglaja lišeno je slobode zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično djelo ”neovlašten promet oružjem i vojnom opremom te proizvodima dvojne upotrebe”.

Podsjećamo, službenici Granične policije BiH 7.4.2016. godine na Međunarodnom graničnom prijelazu Brod spriječili su krijumčarenje veće količine oružja i municije u zemlje Evropske unije.

Oružje i municija pronađeni su prilikom pretresa putničkog motornog vozila Lancia, bh. registarskih oznaka, prilikom izlaska iz BiH, a vozilom je upravljao M.S. (1988.) iz Maglaja koji je priveden u sjedište GPBiH na kriminalističku obradu. 

Spriječeno krijumčarenje oružja u zemlje EU

Izvor

Ukoliko imate vijest a želite to podijeliti s nama pošaljite nam sadržaj putem kontakt forme. Ako imate najavu događaja ili poznajete neku osobu o kojoj biste voljeli da čitate budite slobodni da nas kontaktirate. Osim kontakt forme Vaše materijale možete slati i putem vibera na broj 061/388-818


Povezani postovi

Učenici Srednje tehničke škole Tešanj obilježili Dan sestrinstva

Učenici Srednje tehničke škole sa profesoricama Dženanom Krličević Karahmet...

U Tešnju održani 14.”Izviđački susreti” i 2 Izviđački streljački kup

Tešanj je ovog vikenda ponovo bio izviđački grad. Izviđači...

NIP Tešanj se ozbiljno priprema za lokalne izbore: Doskorašnji predsjednik Stranke penzionera Sinan Roša potpisao pristupnicu NIP-u

Doskorašnji predsjednik Općinske organizacije Stranke penzionera-umirovljenika, Sinan Roša, ove...

Teslić: Jedna osoba lišena slobode zbog dva kaznena djela

Kako stoji u saopštenju PU Doboj, policijski službenici Policijske...