Dragičević: Dodik je zločinac, vrh MUP-a je organizovao ubistvo

/

Prisutnima na mitingu Pravda za Davida na Trgu Krajine u Banjaluci se obratio Davor Dragičević, koji je još jednom kazao da sa ubicama suživota nema.

– Nema ovdje ni MUP-a, ni institucija, a kamoli ozbiljne države. Svemu jednom dođe kraj. Mir i dostojanstvo, ljubav, snaga i tolerancija. Na Davidovom trgu mi smo ljudi, oni su ubice i ostat će. Zapamtit će… Suživota sa ubicama nema, ni komšijskih odnosa.

Davor je dodao da grupa “Pravda za Davida” nije politička organizacija.

– Grupa “Pravda za Davida” nije i nikada neće biti politička, stranačka, navijačka, vjerska i nacionalna. Ova grupa je grupa istine i pravde, djece i Davidovih drugara, mene i ljudi oko nas. Čisti smo i neukaljani i takvi ćemo ostati. Kunem se grobom Davida Dragičevića, neću vas nikad ni iznevjeriti ni napustiti, bit ću vaš sluga do kraja života, za istinu i pravdu – kazao je Dragičević i dodao:  

“Milorad Dodik je najveć zločinac ovog naroda.”

– Šta ćemo sa RTRS-om, ATV-om, Ceranićem, Lazanskim? Evo, ja sam otac terorista. Evo moje kćerke narkomanke. Sutra ćemo zajedno kupovati hljeb? Nećemo! Nikad! Pretvorili ste MUP u zločinačku narko-organizaciju. Ubijate djecu! Ići ću na Putina i Trampa ako mi diraju dijete, a kamoli vas, bagro jedna! Ne borimo se mi protiv ljudi. To su sotone. Ovo nikad niko nikome nije uradio. Čemu postoji ombudsmen, OHR, OSCE? Ničemu. Ne postoji.

Vrh MUP-a organizovao je otmicu i ubistvo Davida Dragičevića. Darko Ilić je naručioc ubistva. Četiri vozila, četiri Dacije… Odvezu moje dijete i potom u 084085 prostorije MUP polože moje dijete u govna. Pravdu će dobiti David Dragičević. Ja nikad neću dobiti pravdu. Ne mogu vam reći koliko sam ponosan večeras. Da mogu zaplakao bih, ali ne mogu. Mogu samo da plačem na njegovom grobu. Milorade, Željka, Iliću, znate li ubice kako je otići djetetu od 21 godinu na grob. Šta da mu kažem, šta da mu dam”, kazao je Dragičević.

zosradio.ba/http:///vijesti.b

Ukoliko imate vijest a želite to podijeliti s nama pošaljite nam sadržaj putem kontakt forme. Ako imate najavu događaja ili poznajete neku osobu o kojoj biste voljeli da čitate budite slobodni da nas kontaktirate. Osim kontakt forme Vaše materijale možete slati i putem vibera na broj 061/388-818


Povezani postovi

Institucije BiH samo prošle godine dale najmanje 2,8 miliona KM za nova auta, u Paralmentu BiH preferirali “arteone”…

Institucije Bosne i Hercegovine, dakle ministarstva, agencije, zavodi...samo u...

Direktor Federalnog zavoda za statistiku sastao se s Escobarom, razgovarali i o Popisu poljoprivrede

Direktor Federalnog zavoda za statistiku Emir Kremić održao je...

Pad proizvodnje struje: Iskopano manje uglja u odnosu na mart

U odnosu na isti mjesec prošle, proizvodnja električne energije...

Iznijeli su novi zahtjev: Hoće li penzionerima u FBiH biti isplaćeno po 100 i 200 KM?

Penzioneri u Federaciji BiH ne odustaju od borbe za...