Druženje sa Almom Taletović u Tešnju

/

U Tešnju 12.1. 2022. godine s početkom u 18 h u prostorijama Opće biblioteke Tešanj, bit će upriličena  – promocija knjige Lirik prof. Alme Taletović  i predavanje na temu: Kako postati snažna žena

Alma Taletović je profesorica, spisateljica,  influenserica i  motivacijski govornik – predavač,  certificirani NLP Practitioner, NLP Master i NLP life coach.

Rođena  je u Tuzli, gdje je diplomirala na Filozofskom fakultetu, na Odsjeku za bosanski jezik i književnost. Trenutno radi kao profesorica u Krajini. Dobitnica je Općinskog priznanja za doprinos u prosvjeti i književnom stvaralaštvu.

Autorica je  četiri knjige: “Smiraj duše”, “Sretni ljudi” i “Sretna žena” i „Lirik“ .  Prva knjiga je zbirka duhovne poezije, a knjige “Sretni ljudi” i “Sretna žena” predstavljaju tekstove koji su spoj vjere, nauke i popularne psihologije zbog čega su potpuno inovativne i posebne. Knjige obiluju mnoštvom tehnika samopomoći, afirmacijama i vizualizacijama, predstavljaju priručnike  za bolji i kvalitetniji život. Sve knjige su bile među najprodavanijima prema najvećoj internet knjižari Knjiga.ba u BiH.

Svoje tekstove objavljivala je u novinama i na internetskim portalima. U brojnim organizacijama i udruženjima gostovala je kao predavač, a njena predavanja predstavljaju sintezu popularne psihologije i vjere, sa akcentom na motivaciju i inspiraciju.

Promocije, predavanja, i seminari održani su širom Bosne i Hercegovine ali i inostranstvu

 

Uređuje i vodi fb stranicu Smiraj duše – Alma Taletović, koja broji preko 73 hiljade pratitelja

Ukoliko imate vijest a želite to podijeliti s nama pošaljite nam sadržaj putem kontakt forme. Ako imate najavu događaja ili poznajete neku osobu o kojoj biste voljeli da čitate budite slobodni da nas kontaktirate. Osim kontakt forme Vaše materijale možete slati i putem vibera na broj 061/388-818


Povezani postovi

Još jedna velika pljačka novca u Doboju, policija na nogama

Dobojska policija traga za lopovom ili više njih koji...

Firma SeCom Jelah prijatelj Mješovite srednje škole Tešanj

Firma SeCom Jelah je pružila podršku Mješovitoj srednjoj školi...

Tešanj: Tokom vikenda dvije intvencije vatrogasaca

U protekla 72 sata, Profesionalna vatrogasna jedinica (PVJ) Tešanj...

Tura “No Limit!” – Biciklistička avantura od Minhena do Tešnja

Sedmorica članova biciklističkog tima, Ikre Minhen, krenuli su danas...