Teslić: Od A.T. iz Tešnja oduzet “Audi”

/

Policijski službenici Policijske stanice Teslić, 09.02.2023. godine,  od višestrukog povratnika u činjenju prekršaja oduzeli su putnički automobil marke „Audi”.

Policijski službenici Policijske stanice Teslić, 09.02.2023. godine, oko 22,05 časova, u Krajiškoj ulici u Tesliću, izvršili su kontrolu putničkog automobila marke Audi” kojim je upravljalo lice inicijala A.T. sa područja opštine Tešanj, FBiH, a sa kojim su se u vozilu nalazila lica inicijala B.K.  i I.F.,  oba sa područja opštine Teslić. Tokom kontrole utvrđeno je da lice inicijala A.T. upravlja putničkim automobilom prije sticanja prava na upravljanje te da je isto višestruki povratnik u činjenju prekršaja.

Izvršenom provjerom u službenim evidencijama utvrđeno je da isto ima dug u Registru novčanih kazni u iznosu od 2.923,6  KM.

Protiv navedenog lica će nadležnom sudu biti podnesen Zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka.

Nakon završene kontrole u neposrednoj blizini vozila su pronađene dvije vrećice u kojima se nalazila bijela praškasta materija koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu „Spid“ ukupne težine od 4,7 grama.

Rad po navedenom se nastavlja.

Ukoliko imate vijest a želite to podijeliti s nama pošaljite nam sadržaj putem kontakt forme. Ako imate najavu događaja ili poznajete neku osobu o kojoj biste voljeli da čitate budite slobodni da nas kontaktirate. Osim kontakt forme Vaše materijale možete slati i putem vibera na broj 061/388-818

Povezani postovi

Međunarodni dan babica: Ovo je najljepša i najodgovornija profesija

Danas je Međunarodni dan babica, koji je, 1992. godine,...

Godina dana od rastanka s Senadom Brkom: U Tešnju praznina bez njegovog lika i dobrih djela

Na današnji dan napustio nas je Senad Brka. Podjsećamo, Nakon iznenadne,...

Firma Euro Oniks prijatelj Mješovite srednje škole

U realizaciji našeg projekta " Jedan privrednik, jedna učionica...