Tešanj: Sastanak sa Komesarom Uprave policije MUP-a ZDK

/

Općinski načelnik Suad Huskić održao je radni sastanak sa Komesarom Uprave policije Ministarstva unutrašnjih poslova Zeničko-dobojskog kantona Semirom Šutom. Sastanku su prisustvovali i Načelnik Policijske uprave IV Nijaz Klinčević, te Komandir Policijske stanice Tešanj Jusuf Katica.
Tokom sastanka, razgovorano je o stanju sigurnosti na području općine Tešanj i ZDK, kao i unapređenju saradnje policije i Općine Tešanj.
Danas smo razgovarali o konkretnim projektima koje će MUP i Općina zajednički realizirati – video nadzor na području općine Tešanj, a razgovarano je i o mjerama kada je u pitanju saobraćaj, kao i manjim projektima. Što se tiče stanja bezbijednosti na području općine Tešanj, iako uvijek ima prostora za poboljšanje, mi smo generalno zadovoljnji, kazao je Općinski načelnik Suad Huskić.

zosradio.ba/opcina-tesanj

Ukoliko imate vijest a želite to podijeliti s nama pošaljite nam sadržaj putem kontakt forme. Ako imate najavu događaja ili poznajete neku osobu o kojoj biste voljeli da čitate budite slobodni da nas kontaktirate. Osim kontakt forme Vaše materijale možete slati i putem vibera na broj 061/388-818


Povezani postovi

Tura “No Limit!” – Biciklistička avantura od Minhena do Tešnja

Sedmorica članova biciklističkog tima, Ikre Minhen, krenuli su danas...

Sabahudin Sinanović: Ponos BiH i humanitarac godine

Sabahudin Sinanović dobio nagradu Ponos BiH u kategoriji “humanist”. Večernjakov...

Održana konstituirajuća sjednica Općinske organizacije Snaga Naroda Tešanj

Poštovani građani Tešnja, dana 17 maja 2024 god. održana...

Prihodi Banje Vrućice rasli za 22 odsto, kvartalni profit 1,36 miliona KM

Zdravstveno-turistički centar (ZTC) Banja Vrućica u prvom kvartalu ove...