U Poljicama se dogodila saobraćajna nesreća, policija prilikom uviđaja u Audiju pronašla drogu

/

Na području Ze-Do kantona dogodilo se još deset saobraćajnih nezgoda u kojima nije bilo povrijeđenih lica do je na vozilima je pričinjena materijalna šteta.

Jučer oko 19,55 sati, na magistralnom putu M- 17, u mjestu Poljice, dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj je učestvavalo putničko motorno vozilo marke “Audi” kojim je upravljao D.J. (1996.) iz Maglaja, koji je tom prilikom zadobio teže tjelesne povrede a dok je suvozač iz istog vozila B.A. (1998.) iz Maglaja zadobio lakše povrede, konstatovene u Kantonalnoj bolnici Zenica.

U nesreći je učestvovalo i putničko motorno vozilo marke “VW-Tiguan” kojim je upravljao H.J.(1980.) iz Žepča, koji je tom prilikom zadobio lakše tjelesne povrede kao i saputnici u vozilu S.N. (1986.) i S.H. (1950.) iz Žepča, konstatovane u Službi hitne medicinske pomoći Maglaj, dok je suvozač iz istog vozila, S.S. (1953.) iz Žepča, zadobio teže tjelesne povrede konstatovane u Kantonalnoj bolnici Zenica.

Izvršen uviđaj od strane istražitelja Policijske stanice Maglaj, uz upoznavanje dežurnog tužioca.

Prilikom policijskog uviđaja saobraćajne nezgode, od strane policijskih službenika, u putničkom motornom vozilu marke “Audi” kojim je upravljao D.J. (1996.) dok se na mjestu suvozača nalazilo lice B.A.(1998.), oba iz Maglaja, u vozilu je uočeno šest pakovanja sa sadržajem praškaste materije koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu “Speed”.

Od strane službenika Policijske stanice Maglaj vozilo je zapečaćeno i preveženo na službeni parking, gdje će uz naredbu nadležnog suda biti izvršen pretres vozila, uz upoznavanje dežurnog tužioca.

Ukoliko imate vijest a želite to podijeliti s nama pošaljite nam sadržaj putem kontakt forme. Ako imate najavu događaja ili poznajete neku osobu o kojoj biste voljeli da čitate budite slobodni da nas kontaktirate. Osim kontakt forme Vaše materijale možete slati i putem vibera na broj 061/388-818


Povezani postovi

Tura “No Limit!” – Biciklistička avantura od Minhena do Tešnja

Sedmorica članova biciklističkog tima, Ikre Minhen, krenuli su danas...

Sabahudin Sinanović: Ponos BiH i humanitarac godine

Sabahudin Sinanović dobio nagradu Ponos BiH u kategoriji “humanist”. Večernjakov...

Održana konstituirajuća sjednica Općinske organizacije Snaga Naroda Tešanj

Poštovani građani Tešnja, dana 17 maja 2024 god. održana...

Prihodi Banje Vrućice rasli za 22 odsto, kvartalni profit 1,36 miliona KM

Zdravstveno-turistički centar (ZTC) Banja Vrućica u prvom kvartalu ove...