Na autobuskoj stanici u Zenici gorila dva autobusa

/

Sat poslije ponoći na autobuskoj stanici u Zenici došlo je do požara na mini autobusu vlasništvu kompanije Zeni-Tours.

Aldina Alić, portparol Ministarstva unutarnjih poslova Zeničko-dobojskog katnona, kazala je za radio Zenit kako je autobus tom prilikom u potpunosti izgorio.

“Nažalost, pomenuti autobus je izgorio u plamenu, dok je na drugom koji se nalazio u neposrednoj blizini uzrokovana materijalna šteta. Srećom, u ovom dramatičnom događaju nije bilo povrijeđenih osoba”, kazala je Alić.

Na mjesto nesreće brzo je stigla profesionalna vatrogasna jedinica Zenica, koja je promptno intervenisala kako bi obuzdala vatrenu stihiju i spriječila daljnje širenje požara.

Tokom jutarnjih sati, nadležno Ministarstvo unutarnjih poslova Zeničko-dobojskog kantona obavit će uviđajne radnje kako bi se utvrdio uzrok požara i analizirale sve okolnosti koje su dovele do ovog incidenta, piše Zenit.

Ukoliko imate vijest a želite to podijeliti s nama pošaljite nam sadržaj putem kontakt forme. Ako imate najavu događaja ili poznajete neku osobu o kojoj biste voljeli da čitate budite slobodni da nas kontaktirate. Osim kontakt forme Vaše materijale možete slati i putem vibera na broj 061/388-818

Povezani postovi

Međunarodni dan babica: Ovo je najljepša i najodgovornija profesija

Danas je Međunarodni dan babica, koji je, 1992. godine,...

Godina dana od rastanka s Senadom Brkom: U Tešnju praznina bez njegovog lika i dobrih djela

Na današnji dan napustio nas je Senad Brka. Podjsećamo, Nakon iznenadne,...

Firma Euro Oniks prijatelj Mješovite srednje škole

U realizaciji našeg projekta " Jedan privrednik, jedna učionica...